Erbjudanden

Bäst i Stan tävlingen.

Visar samtliga kommentarer för Antica Edessa./Greken. Det här är alltås inlägg som våra gäster har skrivit om oss under tävlingen.
Läsarnas betyg just nu: (36 betygsättare)

Bäst i Stan tävlingen

Blir inte bättre...
Skriven av Peter - Aug. 11, 2003"
Stora, mycket vällagade portioner, trevlig personal, låga priser...Kan det bli bättre? Svaret är NEJ! Heder till Antica Edessa och må Ni finnas kvar många år till...


Bäst i Stan tävlingen

Restaurangen har varit med i tävlingen Bäst i Stan som arrangerades utav TV4 Stockholm och Radio City. Vill ni läsa mer gå in på www.alltomstockholm.se

Bäst i Stantävlingen har pågått sedan i våras och går nu mot sitt slut. Tusentals människor har röstat på de nio finalisterna i varje kategori.
7 november smäller det på Daily's, då är det bästa festen i stan där vinnarna i de olika kategorierna kommer att tillkännages med bästa och dessutom ska en vinnare av en total lyxhelg i Stockholm utses.
Det var över 1000st restauranger som var med i tävlingen. Vi kom på 12 plats som bäst låg vi på 11 plats.

Vi vill också tacka alla våra gäster som har varit där och röstat på oss. Utan Er så skulle vi inte ha kommt så långt. Men det blir en ny tävling nästa år också.Tack alla våra kära gäster för allt.

Bäst i Stan tävlingen

Helt otroligt gott!
Skriven av Anja och Peter - Aug. 02, 2003\"
Vi har precis kommit hem ifrån besöket. Maten var som alltid toppen! Vi och flera med oss ifrån Tyresö har funnit denna pärla. Mycket mat, gott och trevlig personal. Restaurangen är helt klart värt ett besök. Vi har redan varit där flera gånger och aldrig blivit besvikna. Vad kan man mera säga? Gott, mysigt och trevligt.

Bäst i Stan tävlingen

MMM...
Skriven av Robban med vänner 2003 08 01 - Aug. 01, 2003"
Bästa maten ja har ätit...kolgrillad med mkt smak....tror att man är i grekland...ni som inte har prövat måste göra det...ni ångrar er INTE sen... Trevlig personal...fint ställe med bästa bemötande...så härligt att sitta på uteserveringen o njuta av den härliga maten...besök stället o rösta på greken så klart...Mmm...greken....

Bäst i Stan tävlingen

Klockrent!!
Skriven av Heidi - Aug. 01, 2003"
Maten är supergod! Stora portioner och bra priser. Trevlig personal, och mysig atmosfär

Bäst i Stan tävlingen

Underbar mat!!!
Skriven av Sofia - Jul. 24, 2003"
mmmmmmmmm säger jag bara mmmmmmm det räcker, testa själva!!

Bäst i Stan tävlingen

Grekisk mat när den är som bäst
"Skriven av "Årstafrun" - Jul. 15, 2003"
Trevlig atmosfär, otroligt god mat och bra priser. Årsta har en massa bra krogar och den här tillhör en av de bästa!!!

Bäst i Stan tävlingen

Njut, Njut, Njut Av Grekland
Skriven av Olle med fru - Jul. 14, 2003"
Mycket bra mat till facila priser med en personlig och effektiv service. Vi tag gärna med oss barnen eftersom även dom alltid hittat rätter som passar. Bara det är ett överbetyg. Vi kan varmt rekommendera Greken med personal. Bäst i stan.

Bäst i Stan tävlingen

Vällagad och god mat
Skriven av Tommy Arwidson - Jul. 08, 2003"
Greken har generellt mycket bra mat – ett alldeles utmärkt lunchställe.

Bäst i Stan

Mmm..
Skriven av Moa - Jul. 07, 2003"
Mycket mycket god mat!!!!! Besök stället och ni blir mätta och belåtna utan tvekan!!!

Bäst i Stan tävlingen

Årstas pärla!
Skriven av Maria på Bråviksvägen - Jul. 03, 2003"
Världens häörligaste största lilla krog! Glöm inte att be om en Doggy bag när ni inte orkar äta upp - jag är glad varje gång jag kan avnjuta måltiden till lunch dagen efter ; )

Bäst i Stan tävlingen

Bästa falafel i stan
"Skriven av Jens - Jui. 30, 2003"
Helt klart den bästa falafen i stan. Hur stora tallrikar som helst. Bra personal och personligt.

Bäst i Stan tävlingen

får inte missa
"Skriven av seyde - Jun. 29, 2003"
Underbar personal,fin atmosfär, en sak till maten får man inte glömma...lycka till!

Bäst i Stan tävlingen

En pärla ()
"Skriven av SuZi - Jun. 29, 2003"
Trivsam miljö,fina målningar,underbar personal helt klart. Får inte glömma de som jobbar i köket. Underbar mat! Värt att besöka. Lycka till...

Bäst i Stan tävlingen

Så gott ()
"Skriven av Stefan - Jun. 24, 2003"
och ett sådant profsigt bemötande. Snacka om att vilja och att samtidigt kunna. En kanonkrog

Bäst i Stan tävlingen

Stans BÄSTA grek! ()
"Skriven av RoBeRt - Jun. 22, 2003"
Trevlig hjälpsam personal, stora portioner, prisvärd, gourmet högklassig mat, deras dolmidakia som förrätt MÅSTE prövas!

Bäst i Stan tävlingen

Besök den!! ()
"Skriven av Zlatan Ibrahimovic - Jun. 19, 2003"
Hemskt god mat men det finns även svenska maträtter också. Det serveras SVENSK Entrecote och SVENSK Biff på restaurangen och dem är dessutom KOLGRILLADE.Inte enda ställe i hela stan som har kolgrillad entrecote och biff skulle jag tro och som kostar endast 115kr. Och deras tzatziki är säkert den bästa i hela stan.jag har provat många sorter men den här är bäst.Det som är viktigast är att det är JÄTTESTORA PORTIONER OCH BRA PRISER.115:för en fläskfilé,kycklingfile souvlaki är ingetting. och spetten är stora.Kostar säkert 180 på mångra ndra grekiska restauranger i stan.Min favorit är Oxfilékött på souvlaki och tänk er kolgrillad också,mmm vad gott.135kr kostar den.NI som inte har varit där måste bara åka dit.Ni kommer ALDRIG att ångra ER. Jag lovar det.Dessutom så har DJ Mendez varit där och ätit, har sett hans autograf som dem har satt upp på deras fina grekiska bar, ser ut som ett tempel. Åk dit säger jag bara.Garanterat nöjda.jag lovar

Bäst i Stan tävlingen

Stans bästa familjerestuarang ()
"Skriven av Jan K med familj - Jun. 18, 2003"
Mycket bra mat till facila priser med en personlig och effektiv service. Vi tag gärna med oss barnen eftersom även dom alltid hittat rätter som passar. Bara det är ett överbetyg. Vi kan varmt rekommendera Greken med personal. Bäst i stan.

Bäst i Stan tävlingen

Toppen! ()
"Skriven av Siw Fält - Jun. 17, 2003"
Mycket god mat och mycket bra pris! Trevlig personal.

Bäst i Stan tävlingen

Sthlms bästa Grek ()
"Skriven av trogen besökare - Jun. 17, 2003"
En ren njutning, måste besökas för att förstå hur bra det är!

Bäst i Stan

Mycket god mat! ()
"Skriven av Fredde - Jun. 08, 2003"
En härlig liten mysig restaurang vid Årsta Torg. Trivsam grekisk miljö och personalen är mycket trevlig. Lunchrusningen är lite tuff men å andra sidan så är ju maten alldeles njutbar. Soldagarna kan man sitta ute och avnjuta lunchen eller kolgrillat på kvällen. Så detta stället rekommenderas till alla som gillar kolgrillat!! Njut Av Grekland

Bäst i Stan tävlingen

Mycket god mat!! ()
"Skriven av Anonym - Jun. 08, 2003"
Bästa maten jag har ätit i Stan. Otroliga portioner med riktigt fint upplägg. Njut Av Grekland I Stockholm!!!

Bäst i Stan tävlingen

Njutbart ()
"Skriven av Ulla Rudeklint - Jun. 06, 2003"
God mat, fint upplägg på tallriken, mycket att välja på, samt trevlig personal.

Bäst i Stan tävlingen

Måste besökas!!! ()
"Skriven av stoffe - Jun. 05, 2003"
Otroliga valmöjligheter till köttet. Mycket mat och väldigt gott. Stället ser inte mycket ut för världen utifrån men det är mycket fint inrett. Besök o Njut

Bäst i Stan tävlingen

Simon ()
"Skriven av abro dhosoch - Jun. 05, 2003"
Riktigt god mat som håller hög klass. De olika valmöjligheterna till köttet är ren bortskämmelse.... inte många ställen som har så mycket att välja emellan! Mycket trevlig och mysig miljö, speciellt när de gäller målningarna!!! Absolut värt att testa... ni lär komma tillbaka.

Bäst i Stan tävlingen

Bästa Grekiska Maten ()
"Skriven av Annika Person - Jun. 05, 2003"
Hemskt god mat men det finns även svenska maträtter också. Det serveras SVENSK Entrecote och SVENSK Biff på restaurangen och dem är dessutom KOLGRILLADE.Inte enda ställe i hela stan som har kolgrillad entrecote och biff skulle jag tro och som kostar endast 115kr. Och deras tzatziki är säkert den bästa i hela stan.jag har provat många sorter men den här är bäst.Det som är viktigast är att det är JÄTTESTORA PORTIONER OCH BRA PRISER.115:för en fläskfilé,kycklingfile souvlaki är ingetting. och spetten är stora.Kostar säkert 180 på mångra ndra grekiska restauranger i stan.Min favorit är Oxfilékött på souvlaki och tänk er kolgrillad också,mmm vad gott.135kr kostar den.NI som inte har varit där måste bara åka dit.Ni kommer ALDRIG att ångra ER. Jag lovar det.Dessutom så har DJ Mendez varit där och ätit, har sett hans autograf som dem har satt upp på deras fina grekiska bar, ser ut som ett tempel. Åk dit säger jag bara.Garanterat nöjda.jag lovar.

Bäst i Stan tävlingen

Anders ()
"Skriven av anders - Jun. 04, 2003"
Mycket god mat och trevlig service.Rent och Fint. Ni ska ser deras toalett,lyxig och fräsch. När en restaurangs toalett är ren och fin så brukar köket och allt annat också vara det. Alla gäster som kommer till restaurangen är bra människor, för jag har hört att dem inte serverar bara öl till gästerna,alltås till öldrickare(alkoholister)utan dem satsar på matgäster.Mycket bra.Man kan äta i lugn och ro utan att folk skriker och pratar högljutt.Själva matsalen är så fint inrett,rinnande vatten kommer från en fontän som finns i vägen.Och jättevakcra oljemålningar, flera meter stora som finns utmed väggarna. Och det är 3 st mycket vackra målningar.Och själva taket är jättefint, säkert en av stans vackraste tak

Bäst i Stan tävlingen

Bästa greken i Stockholm ()
"Skriven av CW - Jun. 04, 2003"
Extremt god mat till bra priser, mysig restaurang och trevlig service. Ni måste testa deras vitlöksbröd!!! Man kan välja flera olika såser till maten och om man vill ha tex pommes, cous-cous, klyftpotatis eller något annat. Endast 5 minuter med buss från Gullmarsplan.

Bäst i Stan tävlingen

Bästa Greken i stan, tveklöst! ()
"Skriven av Alf Sjösten - Jun. 03, 2003"
Denna lysande grekiska restaurang har med mycket vällagad mat, genuin trevlig atmosfär givit oss en mycket lyckad kväll. Ta en taxi ut till Årsta, man blir mätt nöjd och belåten, det blev vi. Toppbetyg!

Bäst i Stan tävlingen

Trivsamt ()
"Skriven av Claes Carlsson - Jun. 03, 2003"
Trevligt upplägg, konstnärlig känsla, tillräckliga portioner, personal med humor och roliga kommentarer.

Bäst i Stan tävlingen

Kanon mat ()
"Skriven av Fredrik - Jun. 02, 2003"
Denna restaurang är värd ett bättre läge men med kanonpriser och suverän mat så kan man inte annat än att vara glad åt att den ligger där den ligger.

Bäst i Stan tävlingen

gooooott ()
"Skriven av danne bagaren 2003-05-29 - May. 29, 2003"
en femma . min favorit allt från grillen måste provas . lyckatill allihoppa

Bäst i Stan tävlingen

Bästa lunchstället? ()
"Skriven av Gurra - May. 28, 2003"
Med trevlig miljö och många vällagadade rätter på lunchlistan, finns alltid något som passar. Tips.. Varför inte prova en sallad till lunch, kan rekomenderas!

Bäst i Stan tävlingen

Genuin miljö ()
"Skriven av Daniel Bernhed - May. 27, 2003"
Den bästa grekiska maten jag har ätit i Stockholm. Stora portioner och MYCKET trevligt bemötande. Liten och mysig restaurang med äkta grekisk känsla. Rekommenderas varmt!

Bäst i Stan tävlingen

BÄSTA MATEN ()
"Skriven av Anna 2003-05-27 - May. 27, 2003"
God kolgrillad mat med bra service, mysig tillvaro. Äkta grekisk miljö... värt att besöka.

Bäst i Stan tävlingen

Gott kolgrillat ()
"Skriven av Michael Forsberg - May. 20, 2003"
En härlig liten mysig restaurang vid Årsta Torg. Trivsam grekisk miljö och personalen är mycket trevlig. Lunchrusningen är lite tuff men å andra sidan så är ju maten alldeles njutbar. Soldagarna kan man sitta ute och avnjuta lunchen eller kolgrillat på kvällen. Så detta stället rekommederas.